EvenementenNieuwsWateringen

Waterpop richt pijlen op tweedaagse editie in 2022

Hoewel er vele versoepelingen in de planning staan rondom de maatregelen komen deze voor Waterpop te laat. Hierdoor hebben we geen andere keuze dan 2021 over te slaan en vooruit te kijken naar een jubileumeditie in 2022.

Dat de versoepelingen zo rap gaan is natuurlijk fantastisch, maar voor Waterpop is het helaas te kort dag om het festival, zoals jullie dat gewend zijn, neer te zetten in 2021. We kiezen er bewust voor om geen afgeslankte versie van het festival neer te zetten. Wij vinden dat Waterpop een festival moet zijn voor de hele familie, van kinderhoek in de vroege middag, tot moshpitten tijdens de afsluiter.

We blikken daarom alvast vooruit naar 2022. Het jaar waarin, als alles normaal was, de 45e editie van Waterpop zou zijn. We willen volgend jaar dan ook een tweedaags festival neerzetten om de gemiste feesten van de coronaperiode in te halen. We kunnen dan gewoon de kinderhoek en de markt organiseren. De complete Waterpop-beleving neerzetten voor de hele familie, zoals Waterpop ook bekend staat. Daarnaast zal het Hofpark in Wateringen dan weer twee dagen vol staan met een muzikale mengelmoes van aanstormend talent en bekende namen.

De organisatie van Waterpop wil iedereen bedanken voor de eerdere warme en tegelijkertijd teleurgestelde reacties op de gedeelte afgelasting. Jullie zitten duidelijk te wachten op een feestje, maar zien Waterpop ook graag in zijn complete vorm. We kijken dan ook uit naar de zomer van 2022 om iedereen weer te kunnen ontvangen in het Hofpark in Wateringen!

Bron : www.waterpop.nl

What's your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *