Nieuws

‘Verdachte steekpartij Beukel zit boordevol schuldgevoel’

De verdachte van het steekincident afgelopen weekend in ‘s-Gravenzande wil zijn spijt betuigen aan het slachtoffer.

Dat laat een bron weten die dichtbij de 18-jarige verdachte staat. Afgelopen vrijdagavond zat de latere verdachte met vrienden in een tuin in ‘s-Gravenzande van het mooie weer te genieten. Op een gegeven moment besloot de vriendengroep naar het strand van Hoek van Holland te gaan om nog wat te drinken. Onderweg daarnaartoe kwamen zij een groep jongeren tegen, die eerder uit Ter Heijde waren weggestuurd. Deze groep zou daar een feest bezoeken, maar dat heeft de politie kunnen voorkomen.

Volgens de bron, die liever anoniem blijft, was de Hoekse groep uit op rotzooi trappen. Ook de vriendengroep van de latere verdachte werd lastiggevallen bij slag Beukel, waar de twee groepen jongeren elkaar tegenkwamen. Toen zou de 18-jarige jongen hebben geprobeerd de boel te sussen, maar dat pakte averechts uit. De groep werd alleen maar agressiever, waarna de verdachte met een Bacardifles zich probeerde te verdedigen. “Die fles kwam zeer ongelukkig in de nek van het slachtoffer terecht.” Het slachtoffer, een 17-jarige jongen uit Hoek van Holland, is vrijdagavond naar het ziekenhuis gebracht. 

Huis bezocht

Na de steekpartij zijn bekenden van het slachtoffer stennis gaan maken bij de woning van de verdachte in de omgeving van de Albert Schweitzerlaan. Meerdere politie-eenheden werden daarheen gestuurd om de rust te herstellen. Rond 01.00 uur was de boel opgelost.

De verdachte zit volgens de bron die wij spraken boordevol schuldgevoel en wil aan het slachtoffer spijt betuigen. Slapen doet hij nauwelijks meer en hij komt graag in contact met de familie van het slachtoffer. Hij is onder voorwaarden vrijgelaten.

Het Openbaar Ministerie heeft de zaak in onderzoek en kan nog niet op deze lezing reageren. 

Bron Tekst : www.wos.nl

What's your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in:Nieuws