Nieuws

Renewi verlengt sponsorcontract Westland Wil Vooruit

Toonaangevend waste-to-productbedrijf Renewi en wielervereniging Westland Wil Vooruit verlengen het sponsorcontract en blijven hiermee in ieder geval tot 2022 aan elkaar verbonden. Voorzitter van Westland Wil Vooruit, Sjaak Buijs, tekende samen met Regiodirecteur, Eric Pero en Area Manager, Marc van Buijtene het nieuwe contract. 

Voorzitter Sjaak Buijs van Westland Wil Vooruit: ‘We zijn enorm trots op de verlenging van de sponsoring met Renewi. We hebben als één van de grootste wielerverenigingen van Nederland (met zo’n 600 leden) ambitieuze plannen, zowel op sportief vlak als op maatschappelijk vlak. Dan is het belangrijk dat we goede sponsoren naast ons hebben staan. Zo staat duurzaamheid bij zowel Renewi als bij Westland Wil Vooruit hoog in het vaandel. Zo hebben we het in 2020 de nieuwe LED-baanverlichting in gebruik genomen, is ons clubgebouw voorzien van zonnepanelen en doen wij bijvoorbeeld aan inzameling van oude bidons en hergebruiken we grote hoeveelheden ‘afgeschreven’ hardhout in ons MTB parcours. En wij proberen ook op andere vlakken ons steentje bij te dragen; zoals het actief inzetten op maatschappelijk verantwoord verenigingswerk (bijv. mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt proberen te betrekken bij het verenigingsleven).

Regiodirecteur Eric Pero: ‘Als Renewi zijn we blij om ook in 2022 prominent aan Westland Wil Vooruit te zijn verbonden. Westland, de wielersport en Renewi is een prachtige combinatie. Als Renewi vinden we het belangrijk om naast ons doel – nieuw leven geven aan gebruikte materialen – ook onze betrokkenheid te tonen in de lokale gemeenschap. Als ik dan van de week weer foto’s voorbij zie komen van vele blije jeugdleden in de blauw/groene Westland Wil Vooruit outfit op het Renewi podium, dan word ik daar vooral erg blij van’.

Foto : PR

 

What's your reaction?

Excited
2
Happy
3
In Love
1
Not Sure
1
Silly
0

You may also like

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in:Nieuws