's-GravenzandeNieuws

De “held” werd door Politie Westland in het zonnetje gezet

‘s-Gravenzande 28-6-2021 – De “held” die gisteren een persoon uit een te water geraakte auto op de Poelkade in ‘s-Gravenzande heeft gered, willen we graag in het zonnetje zetten. Wij van basisteam Westland zijn trots op zijn optreden. #heldendaad #dankbaar zo twittert de wijkagent Ben Eekman via zijn twitter account.

Foto : Wijkagent Ben Eekman

Zondagavond 28-6-2021

Veel hulpdiensten waren zondagavond op de been in ‘s-Gravenzande nadat een personenauto ondersteboven in het water bij de Poelkade was terechtgekomen.

Een buurtbewoner is in het water gesprongen en heeft de bestuurder uit de auto gehaald. Na onderzoek in een ambulance, is de automobilist naar een ziekenhuis vervoerd. De politie is meegereden met de ambulance, vermoedelijk om een bloedafname bij de bestuurder te vorderen, meldt persbureau Regio 15.

Getuigen hadden gezien dat de auto vanuit de richting ‘s-Gravenzande over de Rijnvaartweg reed en in de bocht naar de Poelkade rechtdoor is gegaan. De auto ramde hierbij een paal uit de grond en is via de vangrail in het water beland.
Een duiker ging zoeken naar eventuele andere inzittenden. Er werd verder niemand aangetroffen. Vervolgens is de auto uit het water getakeld.

Bron : www.wos.nl

 

 

What's your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *