Wie zijn wij

Wie zijn wij.

Wij zijn een aantal enthousiaste foto(journalisten) die verslag doen vanuit de gemeente Westland. Westlandreport is ontstaan in 2012, wij zijn geen onderdeel van de Gemeente Westland welke een rubriek Westlandreport heeft bij WOS Media.

Wij zijn afhankelijk van sponsoren om deze site te kunnen laten draaien want dit kost al met al een hoop geld, denk bijvoorbeeld aan de serverkosten die wij huren bij Versio in Alkmaar.

De website design en beheer is in handen van Van der Ende Diensten welke alles up to date houdt.

Vallen en opstaan.

De wereld is in onze beleving enorm veranderd wat betreft straatfotografie. Tegenwoordig heeft iedereen wel een mobieltje en maakt foto’s om ze vervolgens klakkeloos te delen zonder erbij na te denken.

Wij maken al onze foto’s zeker wel voor 90 % zelf maar werken ook weleens samen met diverse persbureaus, mochten wij toch iets willen melden waar we zelf niet bij hadden kunnen zijn.

Mocht het voorkomen dat wij op een evenement of tijdens een incident u op de gevoelige plaat hebben gezet met uw gezicht en u wilt dit niet hebben, meldt het dan direct aan ons, dan zorgen wij dat de desbetreffende foto verwijderd wordt.

Hart van Westland.nl

Wij hebben van April 2022 t/m 2023 de naam tijdelijk veranderd naar Hart van Westland.nl maar kwamen er al snel achter dat we tegen veel dingen aanbotste omdat de naam veel gebruikt werd door politieke partijen met bijvoorbeeld Westland Hart, Hart Westland, Hart om Westland, ect ect. Mensen zijn nu eenmaal heel creatief. Daarom hebben wij per april 2023 besloten om weer terug te keren naar onze oude en vertrouwde naam. WestlandReport.nl

Heeft u vragen of suggesties mail ons dan via westlandreport@gmail.com of via redactie@westlandreport.nl

%d bloggers liken dit: