Vlak voor de start van het nieuwe strandseizoen opent de ’s-Gravenzandse Vrijwillige Reddingsbrigade (GVRB) haar deuren. Ben jij benieuwd wat een lifeguard zoal doet op een bewakingsdag? Wil je het materiaal weleens van dichtbij bekijken?  Wil de reddingsbrigade in actie zien tijdens een van de gave demonstraties? Kom dan op zaterdag 6 mei a.s. tussen 11.00 en 16.00 uur naar Slag Vlugtenburg voor de open dag van de GVRB. 

De vrijwillige lifeguards zijn tijdens het strandseizoen van midden mei tot eind september elk weekend aanwezig op het strand. Tijdens de zomervakantie zijn ze zelfs dagelijks op het strand te vinden. Maar vrijwilligers van de reddingsbrigade zijn niet alleen actief als lifeguard, er zijn ook mensen die het materiaal onderhouden, de voorlichting verzorgen, activiteiten voor leden organiseren en nog veel meer! Je ontdekt het allemaal tijdens de open dag. 

Om 12.00 en 14.00 uur vinden demonstraties plaats waarbij je met eigen ogen kunt zien hoe een redding in zijn werk gaat. Enthousiast geworden en wil je misschien ook wel lid of vrijwilliger worden? Wij vertellen je met veel plezier wat jij kunt doen, welke opleidingsmogelijkheden we hebben en welke leuke verenigingsactiviteiten er zoal plaatsvinden. We zien je graag op 6 mei!

Foto : Reddingsbrigade ‘s-Gravenzande

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: