West Media, de uitgever van lokale nieuwsmedia, is vanaf komende week gevestigd in Maasdijk. Het bedrijf neemt op 1 mei haar intrek in het super duurzame kantoorpand Paulina op Honderdland.

De verhuizing is een grote stap voor West Media, maar wel een die past binnen de strategie van het bedrijf. “De afgelopen jaren hebben we met het hele team een enorme groei weten te realiseren met onze kranten, nieuwswebsites en andere producten”, vertelt directeur Rick de Vroom. “Niet alleen omdat we in een groter gebied actief zijn, maar vooral ook omdat we een professionaliseringslag hebben gemaakt. Een modern, duurzaam en centraal gelegen pand is daarom voor ons een prachtige volgende stap.”

Het duurzame karakter van Paulina was doorslaggevend voor West Media. Het bedrijf heeft de afgelopen jaren veel stappen gezet op het gebied van duurzaamheid. Zo worden de kranten waterloos gedrukt met milieubewuste inkt op meermaals gerecycled papier en draait het hele proces op 100% groene stroom. De verhuizing naar Paulina sluit perfect aan op deze ambities.

Locatie

Het kantoor aan de Stokdijkkade in Naaldwijk is inmiddels gesloten. Deze week werkt het team grotendeels thuis. Vanaf 1 mei worden de kranten en websites gemaakt vanuit Paulina. Het adres is dan Honderdland 1032, 2671 LV in Maasdijk. Let op: lezers die de krant willen ophalen bij het kantoor van West Media zullen niet terecht kunnen op deze nieuwe locatie. Zij kunnen terecht bij één van de afhaalpunten die te vinden zijn op de vernieuwde website www.uitgeverijwestmedia.nl.

Bron : Rodi.nl/Westland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: