Weer raak op de splitsing Zwethlaan/Middelbroekweg in Honselersdijk

0

Honselersdijk 18-4-2023 – Het was vanmorgen weer raak op de Zwethlaan bij het beruchte fietspad. Een scooterrijder welke passeerde, klapte tegen een overstekende automobilist. Hierbij raakte de scooterrijder gewond en is behandeld in de ambulance.

De politie had de locatie enige tijd deels afgesloten voor het verkeer. Onlangs zijn er vele aanpassingen gedaan aan het stuk fietspad, zo is er een lus geplaatst om meer overzicht te creëren, maar dat mag niet baten.

Het autobedrijf ATA aan de overkant wordt er moedeloos van ook doordat ook het nodige verkeer op zijn terrein staat en dus feitelijk zijn uitrit belemmerd. Waarschijnlijk zal het niet bij dit ongeval blijven, de Middelbroekweg en de Zwethlaan zijn gewoon af en toe een racebaan.

Foto’s : Henk Nieuws / Regio15

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: