Ontruiming Westlands politiebureau na het afgeven van granaat

0

Het politiebureau aan de Vierschaar in Naaldwijk is vrijdagavond enige tijd ontruimd geweest nadat er een granaat aan dit bureau was bezorgd.

Nadat het explosief daar was afgegeven is, volgens protocol, het bureau direct ontruimd. Agenten hebben de toegang naar het bureau afgezet met linten en het politiepersoneel werd naar buiten gedirigeerd.

Het Team Explosieven Veiligheid (TEV) van de politie is naar de Vierschaar gegaan en daarna is de Explosieven Opruimingsdienst Defensie gekomen. De militairen hebben de granaat meegenomen om elders tot ontploffing te brengen. Het zou gaan om een granaat uit de Tweede Wereldoorlog, meldt persbureau Regio 15.

Waar de granaat was gevonden, is niet gemeld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: