De heer S.P.M.(Peter) van Dijk uit ’s-Gravenzande heeft op vrijdag 14 april bij zijn afscheid als bestuurslid en vrijwilliger bij Atletiekvereniging Olympus’70 uit handen van wethouder Goudswaard de WestlandStek ontvangen. De heer Van Dijk ontving de gemeentelijke onderscheiding vanwege zijn langdurige en veelzijdige inzet voor Olympus’70 en Stichting Atletieksupport Westland (SWA).   

De heer Van Dijk is al sinds de oprichting van de vereniging, inmiddels meer dan vijftig jaar, als vrijwilliger en bestuurslid betrokken. Vanaf de oprichting is hij eveneens actief als secretaris bij Stichting Atletieksupport Westland. De vereniging kent een eigen accommodatie met topsport certificering, waaraan de heer Van Dijk een belangrijke bijdrage heeft geleverd. Door zijn jarenlange betrokkenheid en inzet is hij een zeer gewaardeerde vrijwilliger voor Olympus’70. 

De WestlandStek is een gemeentelijke onderscheiding voor personen die zich gedurende een periode van minimaal 12,5 jaar op bijzondere wijze hebben ingezet voor de gemeente Westland en/of haar rechtsvoorgangers op kerkelijk, cultureel, sociaal, maatschappelijk of sportief gebied.

Foto : Thierry Schut fotografie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: