Babyeendjes uit put gered in ‘s-Gravenzande

0

Een groep babyeendjes beleefde vrijdagmiddag een hachelijk avontuur. De broertjes en zusjes vielen in een afwatersysteem langs de Monsterseweg in ‘s-Gravenzande, en konden er niet meer uitkomen. Gelukkig wandelden er twee vrouwen langs, die de pijltjes -zoals babyeendjes genoemd worden- hoorden piepen.

Zij belden de chauffeur van de dierenambulance, maar deze kreeg de put niet open. Daarom werd de brandweer erbij behaald, met succes. De zeven kuikens zijn korte tijd meegenomen voor een controle, en daarna weer terug naar de sloot bij het afwatersysteem gebracht. Daar zwommen papa en mama eend al vol verwachting rond.

Bron tekst : Omroepwest

Bron info : Regio15/Ende Media

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: