Monday, July 16, 2018
  • Monday, July 16, 2018

‘s-Gravenzande 8 Juli 2018 – Rond de klok van 14:00 uur kwam er een melding binnen van een incident aan de Rijnvaartweg ‘s-Gravenzande. Bij aankomst bleek dat een scooterrijder flink onderuit was gegaan waarschijnlijk doordat er tegels los lagen op het fietspad. De Lifeliner 1 uit Amsterdam werd is opgeroepen maar werd daarna afgelost door de Lifeliner 2 uit Rotterdam echter deze werd boven het incident gecanceld. De scooterrijder had een flinke hoofdwond opgelopen en was op de stoeprand terecht gekomen.

Gelukkig was hij bij kennis en wilde ten kosten wat het kost eerst met zijn mobiel het thuisfront op de hoogte stellen en het duurde even voordat hij de brancard op wilde gaan dus moest de politie hem even duidelijk maken dat dit toch echt noodzakelijk was.

De scooterrijder is daarna met spoed vervoerd naar het ziekenhuis. De politie heeft daarna de beslissing genomen op het gehele fietspad vanaf de Nieuwe Vaart t/m de Poelkade af te sluiten en heeft de gemeente in op de hoogte gebracht.

Foto’s : www.regio15.nl

Next Post

Programma feestweek ‘s-Gravenzande

juli 10, 2018 0
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *