Monday, July 16, 2018
  • Monday, July 16, 2018
juli 7, 2018

Opening van het Kleuterverkeersplein op de OBS De Vlieten

By 0 122 Views

De Lier 7 Juli 2018 –  Vereniging Vrienden van De Vlieten moest menig zweetdruppeltje laten. Op één van de warmste dagen werd er gewerkt aan de voltooiing van het nieuwe verkeersplein voor de groepen 1, 2 en 3.

In een steeds drukker wordend verkeersnet, is het belangrijk dat je weet wat de regels zijn. Daar kun je dus beter zo vroeg mogelijk mee beginnen. Op het Nico van de Heuvelplein, verschenen wegen, voetpaden, oversteekplaatsen, een bushalte en zelfs een benzinepomp. Een prachtige rotonde om een kolossale tractorband met beplanting maakte het geheel echt af. De kinderen kunnen nu spelenderwijs werken aan hun verkeersvaardigheden.

Een mooie aanloop naar het verkeersexamen in groep 7.

D. van der Lingen OBS De Vlieten

 

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *