Monday, July 16, 2018
  • Monday, July 16, 2018
juli 2, 2018

Theo Duijvestijn en Marga de Goeij ontvangen CDA-erespeld

By 0 398 Views

Tijdens de algemene ledenvergadering van CDA Westland op vrijdag 29 juni j.l. werden Theo Duijvestijn, Marga de Goeij verrast met een CDA-erespeld.

De CDA-erespeld wordt uitgegeven aan personen die zich, op bijzondere wijze en voor een langere periode hebben ingezet voor de partij en de samenleving.
Martin Buitelaar vertelde de aanwezigen waarom de oud-wethouders deze eretitel ontvangen.

Marga de Goeij is meer dan 15 jaar wethouder geweest, eerst in Monster daarna in Westland.  Haar functie heeft ze altijd met groot enthousiasme en oprechte betrokkenheid uitgevoerd. Verbinding en omzien naar elkaar waren de leidraad voor een mooie periode waarin zij onder andere de herinrichting van de WMO succesvol organiseerde en de invoering van de jeugdwet.

Theo Duijvestijn is al meer dan 40 jaar lid van de partij. Na zijn raadslidmaatschap in Naaldwijk is hij 12 jaar wethouder in Westland geweest en heeft veel mooi werk verricht. Zo heeft hij o.a. het World Horti Center weten te realiseren. Kennis van zaken en oog voor de mens waren een belangrijk onderdeel van het uitvoeren van zijn werk.

De ledenvergadering vond plaats bij de Westlandse Druif in Monster en kreeg speciaal voor deze gelegenheid een feestelijke aankleding om de vertrokken wethouders te bedanken voor hun jarenlange inzet. Naast veel persoonlijke woorden, cadeaus en filmpjes ontvingen zij ook de CDA-erespeld.  In een afsluitende speech van zowel Marga als Theo was goed te voelen dat zij nog steeds betrokken zijn met Westland. Beiden konden het niet laten om voor een laatste maal de vergadering toe te spreken met dankwoorden en tips voor de toekomst waarin zij ook het vertrouwen uitspraken naar de wethouders Karin Zwinkels, Piet Vreugdenhil, de (steun)raadsleden en bestuur.

Foto: v.l.n.r.:  Theo en Annemarie Duijvestijn + Marga en Hans de Goeij tijdens de ALV van CDA Westland waar de voormalig wethouders de erepenning kregen.

Foto : Rolf van Koppen Fotografie

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *