Friday, June 22, 2018
  • Friday, June 22, 2018
juni 8, 2018

Avondvierdaagse Heenweg, het was weer een feestje!

By 0 563 Views

Van 4 tot en met 7 juni jl. hebben ruim 55 wandelaars, jong en oud, de avondvierdaagse rondom Heenweg volbracht.


De wandelaars konden kiezen tussen 2,5 km en 5 km. De routes gingen door het Staelduinse Bos, langs sloten en kassen, dus een echte Westlandse week. Tijdens het wandelen werd iedereen getrakteerd op een ijsje van brasserie De Bosrand, een ‘aardbeienijsje’ van de Westlandse Aardbei en fruit van ABC Logistics. Nissan Zeeuw & Zeeuw heeft geholpen als oversteekhulp. Dank daarvoor.

 

Donderdag 7 juni, de laatste dag, werd een echt feest! Jong en oud liepen de laatste kilometers om aan het einde van de route bloemen in ontvangst te nemen van familie en vrienden, die hen opwachtten bij Pligt Professionals. Dit onder muzikale begeleiding van Showband GLAZ en Twirlvereniging De Glazen Stad. Het feest werd compleet met het in ontvangst nemen van de welverdiende medailles.

 

Tijdens de avondvierdaagse was er ook een fotowedstrijd uitgeschreven onder de wandelaars; wie maakt de leukste foto? Deze foto’s zijn te vinden op de Facebookpagina van Fun & Fit. De prijswinnaars ontvangen deze week hun prijs.

 

Fun & Fit kijkt terug op een zeer geslaagde en gezellige week.  Deze week was niet mogelijk geweest zonder de vrijwillige oversteekhulpen en knipposten.  Nogmaals dank!

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *