Friday, June 22, 2018
  • Friday, June 22, 2018
mei 27, 2018

Koninklijke onderscheiding voor vrijwilliger Ojos

By 0 896 Views

De heer P.T.M. (Piet) Scholtes uit Monster heeft op zondag 27 mei 2018 een Koninklijke onderscheiding ontvangen uit handen van burgemeester A.M.A. van Ardenne-van der Hoeven.

Hij ontving de versierselen behorende bij Lid in de Orde van Oranje-Nassau ter gelegenheid van de 50ste en laatste familiefietstocht van de Ojos-Miles.

 

De heer Scholtes is sinds 1977 veelzijdig vrijwilliger, secretaris, barman en klusjesman voor verenigingsgebouw Ojos in Monster. Daarnaast is hij gedurende 40 jaar coördinator van de jaarlijkse familiefietstocht tijdens de Ojos Miles. Naast het bedenken, organiseren en uitzetten van de jaarlijkse fietsroute is betrokkene verantwoordelijk voor de vergunningen, de veiligheid, sponsoring en de coördinator van de vele vrijwilligers gedurende deze dag.

Verenigingsgebouw Ojos is onderdeel van de RK Machutusparochie in Monster en biedt wekelijks onderdak aan vele verenigingen, koren en kaartclubs. Daarnaast organiseert Ojos zelf activiteiten voor jeugd, jongeren en ouderen en zijn zij beschikbaar voor feesten, partijen en koffie na begrafenissen.

 

Het 50-jarig jubileum van de Ojos familiefietstocht en ruim 40 jaar vrijwillige inzet voor Ojos en de bijbehorende activiteiten zijn aanleiding om de heer Piet Scholtes te benoemen tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Next Post

Lokaal wateroverlast in Westland

mei 29, 2018 0
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *