Wednesday, May 23, 2018
  • Wednesday, May 23, 2018

9 mei 2018 –

In Naaldwijk is op dit moment een grote politieactie aan de gang. Een deel van de Naaldwijkseweg en Galgeweg zijn bij het kruispunt met de Opstalweg afgesloten en er hangt een politiehelikopter boven het gebied.

Op de grond loopt een aantal agenten in steek- en kogelwerende vesten. Het terrein van de voormalige Cool Company is ook afgezet. Volgens een woordvoerder van de politie gaat het om een lopend rechercheonderzoek, en hij kan er verder niet meer over zeggen. Morgen komt de politie met meer informatie.

Aanvulling 22.30 uur: op sociale media circuleert een foto van een aanhouding door een arrestatieteam bij fietsbrug De Snelbinder in Naaldwijk. Onduidelijk is nog of deze arrestatie te maken heeft met de lopende actie.

Tekst : www.wos.nl

Foto’s : Regio15.nl

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *