Wednesday, May 23, 2018
  • Wednesday, May 23, 2018

Een buitenlandse vrachtwagenchauffeur is dinsdag bekeurd voor bellen achter het stuur. Agenten zagen hem rijden op de A20 bij Maasland en gaven aan dat de man met hen moest meerijden. Dat ging echter niet geheel eenvoudig.

“Een volgteken snapte de chauffeur in eerste instantie niet, of hij deed alsof zijn neus bloedde, omdat hij de afrit voorbij wilde rijden”, aldus de politie. De bestuurder kon echter alsnog de afrit op worden geleid, zodat hij kon worden aangesproken.

Omdat het ging om een buitenlandse chauffeur, moest de man met zijn vrachtwagen meerijden naar het bureau, om de bekeuring van 239 euro daar direct te betalen.

Bron tekst : www.wos.nl

Foto : Politie Westland via Twitter

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *