Monday, July 16, 2018
  • Monday, July 16, 2018
Naaldwijk 13 april 2018 – Rond de klok van 22:10 werd de Lifeliner 1 uit Amsterdam opgeroepen voor een incident aan de Bachlaan in Naaldwijk maar deze werd al weer vrij snel gecanceld. Rond 22:23 uur kwam de persmelding van een steekincident en al snel volgde er een tweet van de politie dat er na aanleiding van een inbraak in een woning ook een steekincident had plaatsgevonden.
Hierbij was één slachtoffer gewond geraakt en deze is in de ambulance onderzocht maar hoefde niet naar het ziekenhuis vervoerd te worden. De politie was met diversen eenheden ter plaatse en zocht de buurt af naar twee getinte jongens, gekleed in zwarte jassen met capuchons op en sjaals voor hun mond. Bent u getuigen geweest neem dan contact op met 0900-8844.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *