Monday, July 16, 2018
  • Monday, July 16, 2018

Zaterdag, 21 april opent Wethouder Theo Duijvestijn het vernieuwde Marktplein en de speeltuin. Rondom de opening presenteren de ondernemers van ’s-Gravenzande zich met modeshows, lekkere hapjes en leuke activiteiten voor de kids.

Het rode draad deze dag is het thema IBIZA. Met het showen van zomerse kleding, exotische hapjes en Samba muziek halen de ondernemers voor één dag het strand naar het Centrum van ’s-Gravenzande. In samenwerking met Gemeente Westland, VITIS Welzijn en WATO-events is een aantrekkelijk programma samengesteld.

Opening Marktplein & speeltuin

Om 13.00 uur start Slagwerkgroep West Percussion met een rondgang op het Marktplein, waarna de wethouder het vernieuwde Marktplein om 13.30 uur opent. Na de opening verplaatst het gezelschap zich naar de speeltuin, waar kinderen een lint doorknippen.

Met de opening van het Marktplein is ook het terrassen seizoen officieel geopend. Deze dag wordt de vernieuwde opstelling van de terrassen op het Marktplein feestelijk gepresenteerd met hapjes, drankjes, leuke acties en natuurlijk gezellige muziek.

Fashion

De lopers worden dit jaar uitgerold op 2 locaties: 1 loper in de Langestraat en 1 loper in de Graaf Willem II straat. Deelnemers aan de modeshows zijn: Linda’s Feeling, Ben’s Fashion, Voorberg schoenen, Must Fashion & Shoes Boetiek, Double You, Beeks Oog en Oor, Charme Mode, Meiden van Lex, v.d. Ven Fashion, L’Avenue Fashion & Shoes en Joels.

De ondernemers presenteren de laatste trends op het gebied van kleding, schoenen en brillen voor zomer 2018. Meer informatie over het programma: www.sgravenzande.website.

 

Food

Om het winkelend publiek kennis te laten maken met culinair ‘s-Gravenzande, worden tijdens de modeshows lekkere proeverijtjes uitgedeeld. O.a. Glenns Diner en Delicatesse, ZESN70, Kaasmeester Richard, Jumbo ’s-Gravenzande en Muy Amigos hebben al aangegeven het publiek te voorzien van een lekker hapje.

 

Fun

Voor de kids is er natuurlijk fun in de nieuwe speeltuin. Het springkussen staat opgesteld en tussen 14.00 en 16.00 uur zijn er veel extra activiteiten bij de speeltuin. Voor de wat oudere jeugd organiseert WATO Events Bubble Soccer op het Marktplein.

 

Op de basisscholen in ’s-Gravenzande zijn inmiddels ruim 750 kleurplaten uitgedeeld met een afbeelding van de nieuwe speeltuin. Voor alle kinderen die de kleurplaat zaterdag 21 april ingekleurd inleveren bij Cafetaria de Parel is er een gratis ijsje.

Met de oplevering van het vernieuwde Marktplein wordt, na de feestelijke opening van de Graaf Willem II straat en de oplevering van het Graaf Florisplein, een nieuwe mijlpaal bereikt in de vernieuwing van ’s-Gravenzande.

Voor meer informatie over het programma van 21 april zie www.sgravenzande.website.

 

Bron :  Marja van den Berg

Foto : WestlandReport

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *