Monday, July 16, 2018
  • Monday, July 16, 2018

Schipluiden – Afgelopen nacht wat het goed raak met de veleĀ bliksemontladingen in onze regio. In Schipluiden werd een woning aan de Otto van Egmondlaan in de nacht van dinsdag op woensdag getroffen door blikseminslag. Er ontstond een brand op het dak van deze woning. De brandweer schaalde deze brand op naar ‘middelbrand’ omdat het noodzakelijk was om een tweede tankautospuit ter plaatse te hebben. Om deze brand te kunnen blussen werden enkele dakpannen van het dak gehaald zo meldt de nieuwssite www.regio15.nl. De brand was gelukkig snel onder controle en de politie meldt via twitter dat de brandweer erger heeft kunnen voorkomen door hun snelle optreden.

Foto via twitter : Politie Westland

 

 

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *