Monday, July 16, 2018
  • Monday, July 16, 2018

Tijdens de eerste wedstrijd in het nieuwe seizoen van de Westlandse Twirl Vereniging “The Maranto’s” uit Ter Heijde aan Zee was het afgelopen zaterdag 7 april in Zoetermeer een zeer succes volle dag. Het was eigenlijk voor de leden van “The Maranto’s” een waar prijzenfestival.

In het onderdeel Freestyle Twirl 8-11 jaar behaalde Danique Nederpel de vierde, Nikki Smit de vijfde, en Hilde Bunk de zesde plaats.

In het onderdeel Freestyle Twirl 12-14 jaar behaalde Maaike Lugtenburg de eerste plaats met goud en promotie en plaatsing voor het N.K. Twirl.

In het onderdeel Freestyle Twirl 15 jaar + behaalde Lizzy Oomens de eerste plaats met goud.

In het onderdeel Artistic Twirl Junior N3 behaalde Britt Swanborn de eerste plaats met goud en plaatsing voor het N.K. Twirl.

In het onderdeel Artistic Twirl Senior N3 behaalde Melanie Meerman de derde plaats met brons.

In het onderdeel Team Freestyle Twirl 8-11 jaar behaalde het twirlteam 3 van The Maranto’s de eerste plaats met goud.

In het onderdeel Team Freestyle Twirl 12-14 jaar behaalde het twirlteam 2 van The Maranto’s de eerste plaats met goud en plaatsing voor het N.K. Twirl.

In het onderdeel Duo Freestyle Twirl Senior N3 behaalde het duo Melanie Meerman/Britt Swanborn de eerste plaats met goud. Je ziet de dames steeds meer groeien in hun routines.

Wil jij ook komen twirlen? Kom dan eens langs tijdens de trainingen van The Maranto’s. Wij trainen elke donderdagavond in de gymzaal van basisschool De Zeester aan de Choorstraat 43 te Monster.

Vanaf 3 jaar van 18:30-19:30 uur. Vanaf 9 jaar van 19:15-20:30 uur. Vanaf 14 jaar van 20:15-21:30 uur. Zie ook onze website www.themarantos.nl en op Facebook en Instagram.

Contact: 03 12 21 26 85 en info@themarantos.nl

 

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *