Friday, June 22, 2018
 • Friday, June 22, 2018
maart 2, 2018

Eigen geldeenheid voor Westland in de maak

By 0 685 Views
We hebben groot nieuws te melden, de Watermunt is klaar voor productie en lancering! Onze regio kenmerkt zich als agrarisch innovatief maar vanaf nu ook cultureel economisch progressief, mooie woorden die vertalen hoe Westlanders de toekomst van en voor onze regio zien. Onder de noemer “het Westland verdient zijn eigen geld” (wat op twee manieren geïnterpreteerd kan worden) starten we medio april / mei 2018 met het chartale betalingsverkeer. “Spannend en toonaangevend” geven partners van het Wamu-netwerk aan, want een secundaire economie kan veel Westlandse maatschappelijke “probleem” thema’s op een positieve manier benaderen en op termijn zelfs oplossen, denk aan het volgende: 
 • Toename economische regionale groei en versterking financiële lokale stabiliteit. 
 • Verbetering individuele koopkracht en stimulatie zakelijk betalingsverkeer in de kernen. 
 • Terugdringen van armoede en realiseren van sociale maatschappelijke verdeling van welvaart.
Ik deel en presenteer met enthousiasme de zes Watermunt coupures (zie bijlage) elk van deze heeft de volgende kenmerken:
 • Eigen karakter in kleur.
 • Draagt een eigen naam.
 • Presenteert een kern.
 • Afbeelding van Westlandse geschiedenis.
 • Toont een streekproduct.
 • Vertegenwoordigt een klank in de vorm van 3D afbeelding en frequentie.
 • Aanmoediging voor en naar energie transitie.
De coupures worden voorzien met diverse veiligheidselementen en zijn vanaf april / mei 2018 te koop bij een aantal bedrijven in de kernen. Ik nodig particulieren, bedrijven, organisaties en de gemeente uit de Watermunt te omarmen, actief te promoten, te accepteren als betaalmiddel en stel de vraag: wat is uw indruk van de Watermunt ofwel de Wamu?
 
Met vriendelijke groet,

 
Hans van Poelgeest
  Nieuws
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *