Wednesday, May 23, 2018
  • Wednesday, May 23, 2018

Zaterdag 10 februari heeft stichting Hoop voor Albanië haar jaarlijkse spinning evenement  georganiseerd. Voor de  2e keer mochten we gebruik maken van de sfeervolle locatie “de Saloon “ te Hoek van Holland.  26 bedrijven en/of vriendenteams  lieten zich door enthousiaste instructeurs/instructrices van Rob Fitness centrum in het zweet trappen. De opbrengst van dit sportieve geweld, ruim €14.000,- zal worden gebruikt om een gezin in het allerarmste land van Europa te helpen aan een warm onderkomen.

Het bestuur van de stichting Hoop voor Albanië wil alle bedrijven  sponsoren en vrijwilligers  hartelijk danken voor hun inzet. De wisselbeker en de eerste prijs is uitgereikt aan P.Hofland Freesia . Zij werden door de spinning instructeurs/instructrices als meest fanatieke team(s) gekozen.

Deze ludieke prijs werd door de winnaar van de vorige editie Peter Roodenburg uitgereikt aan Leo Hofland van P.Hofland Freesia
Aansluitend aan dit sportieve evenement zorgden de band D!K en discotheek Vipe  voor “ouderwetse Maasdijkse gezelligheid”.

Foto’s : Jan Prins meer foto’s via de website van Stichting HVA

Bron : Stichting HVA Hoop voor Albanie

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *