Tuesday, February 20, 2018
  • Tuesday, February 20, 2018
februari 5, 2018

Herintreden van het Westland klassement in het Westlandse wielerpeloton

By 0 67 Views

Het hing al even in de lucht, maar nu is het officieel. Het Westland klassement komt terug in het elite/beloften peloton. Dit zijn Stichting Westlandse Wieler Evenementen (SWEW) en Wieler Westland met elkaar overeengekomen. Met de terugkeer van het Westland klassement hoopt Wieler Westland op meer lokale media aandacht voor de wielersport en op spannende koersen in de Westlandse dorpskernen.

SWEW, de overkoepelende stichting van alle wielerevenementen in het Westland gaf afgelopen week haar akkoord op de plannen van Wieler Westland, die dit klassement zal gaan bijhouden. Het klassement wordt gebaseerd op punten en voor de leider in het klassement zal er een leiderstrui beschikbaar worden gesteld. De wedstrijden die meetellen voor het Westland klassement zijn Honselersdijk, Kwintsheul, Maasdijk, Monster, Poeldijk, Wateringen en De Lier.

De invulling van sponsoring, reglementen en aandacht van de lokale media wordt de komende tijd bekend gemaakt.

Rick van der Zanden

Next Post

Weer ruiten van kas vernield in Westland

februari 7, 2018 0
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *