Monday, July 16, 2018
  • Monday, July 16, 2018

2 Januari 2018 – Vanmorgen zijn de werkzaamheden van start gegaan op het Marktplein in ‘s-Gravenzande. Het Marktplein wordt flink onder handen genomen.  Klassieke bestratingen, goede verlichting, nieuwe bomen, een  speeltuin, ruimte voor terrasjes en een prominente plek voor De oude dorpspomp met  zitbank midden op het plein: het zijn de opvallende kenmerken van de herinrichting van het Marktplein in ’s-Gravenzande.

Het standbeeld van Gravin Machteld op het Marktplein krijgt mogelijk een andere plek, maar wordt als alles volgens planning gaat een donderdag met een autokraan weggehaald en gaat naar een opslag plaats in Monster. De oude dorpspomp wordt over 3 weken verplaatst op het Marktplein dit wordt gedaan met een grote kraan zo melde de aannemer.

 

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *