Monday, July 16, 2018
  • Monday, July 16, 2018

Maandag 1 januari 2018 organiseerde de Monsterse Reddingsbrigade de 51e Westlandse Nieuwjaarsduik. Om klokslag 14.00 uur doken ruim 900 enthousiastelingen de frisse Noordzee in, onder toeziend oog van een nog groter aantal toeschouwers. Met een temperatuur van 7°C was de duik warmer dan het jaar ervoor.

Ook dit jaar werd er weer gedoken voor een lokaal goed doel, Inloophuis Carma uit Naaldwijk, in het kader van: ‘Duik voor een ander!’. Door middel van collecte werd maar liefst €802,81 opgehaald. Het inloophuis, dat volledig draait op vrijwillgers, zet zich in voor mensen die geraakt zijn door kanker. Meer informatie over het doel van dit jaar vindt u op inloophuiscarma.nl.

Na de duik konden de ‘duikers’ zich opwarmen met een kopje warme chocolademelk, om vervolgens vrienden en familie de beste wensen te doen. “Mooi om te zien dat er zo veel mensen op de been waren, vrijwilligers, duikers en toeschouwers. Het was met recht de gezelligste nieuwjaarsreceptie van het Westland.’’ aldus Roel Batelaan, woordvoerder Monsterse Reddingsbrigade.

De organisatie van de Westlandse Nieuwjaarsduik bedankt alle vrijwilligers en sponsoren: Autobedrijf Beukers, GerritSnijders.nl, AlleenGroen.nl, AlleenOngedierte.nl, AlleenDakreiniging.nl, Handelsonderneming Tuin-Bouw, Groot Westland, MFH.Design en Verkeer Service Zuid Holland

Meer informatie en foto’s vindt u op onze Facebookpagina “wlnieuwjaarsduik” of westlandsenieuwjaarsduik.nl.

Persbericht : Mario Nederpelt

Foto : MFH Design

Meer foto’s via Facebook Pagina Reddingsbrigade Monster

 

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *