Friday, June 22, 2018
  • Friday, June 22, 2018

Hoek van Holland 22 December 2017 – Op de Haakweg in Hoek van Holland heeft zich vrijdagavond een verkeersongeval voorgedaan waarbij een stilstaande truck en twee personenwagens betrokken waren. De bestuurders van de personenwagens zijn in een ambulance onderzocht, maar hoefden niet naar een ziekenhuis.

Tegen half acht stond de buitenlandse truck halverwege de Haakweg stil. Dit werd te laat opgemerkt door de bestuurder van een personenauto, die er keihard achterop knalde. Daarbij botste deze auto tevens met een personenwagen die uit de richting van ‘s-Gravenzande kwam. Dit voertuig kwam in de naastliggende sloot terecht.
Tekst : www.wos.nl
Foto’s en Video¬† : Regio15.nl

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *