Monday, July 16, 2018
  • Monday, July 16, 2018

In een groot kassencomplex aan de Bospolder in Honselersdijk is zondag rond het middaguur een brand ontstaan. Het vuur was verspreid onder het zogeheten gronddoek in deze plantenkwekerij.

Omstreeks 12.20 uur werd de brandweer van Honselersdijk en Naaldwijk gewaarschuwd. Bij aankomst bleek er aan de buitenkant van het complex vrijwel niets te zien, behalve dat er rookontwikkeling in de kas was.  Zo’n 15 brandweerlieden gingen de kas in, op zoek naar de vuurhaarden.
Vervolgens heeft de brandweer het beregeningssysteem van de kwekerij ingezet om het gronddoek nat te houden en uitbreiding van de brand te voorkomen. Rond kwart over drie werd het sein ‘brand meester’ gegeven. “De oorzaak van de brand is nog onduidelijk”, aldus een woordvoerder van de brandweer.
Brontekst : Wos.nl
Foto’s en Video : Regio15.nl

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *