Monday, July 16, 2018
  • Monday, July 16, 2018

Naaldwijk 27 november 2017 – Als gevolg van een stroomstoring is er maandagavond in een groot gedeelte van het Westland niet mogelijk geweest om gebruik te maken van de diensten op het glasvezelnetwerk van Caiway. De aanbieder van televisie, internet en telefonie was hard bezig te zijn de storing op te lossen.

De storing op het glasvezelnetwerk is maandagavond rond 19.00 uur opgetreden in Maasland, Maasdijk, De Lier, Naaldwijk, Honselersdijk, ‘s-Gravenzande en Monster. Naar verwachting zou de storing om 23.00 uur over zijn.

Update : 28 november 2017 – Er komen nog vele meldingen binnen van mensen welke nog geen verbinding hebben op het glasvezelnetwerk van Caiway.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *