Monday, July 16, 2018
  • Monday, July 16, 2018

Op bedrijventerrein Teylingen in ‘s-Gravenzande is maandagmiddag de omgeving van een bedrijfspand ontruimd. Het gaat om een leegstaand gebouw aan de Nobelstraat waaruit een vreemde, wat zure lucht kwam. Maandagochtend zou er zelfs een rookwolk uit het pand zijn gekomen, zo stellen omstanders.

De politie heeft een vrouw aangehouden, ze wordt verdacht van betrokkenheid in handel of productie van verdovende middelen. Van een druglaboratorium in het pand wil de politie niet spreken, maar er zijn wel zogeheten versnijdingsmiddelen gevonden, die gebruikt worden voor de productie van drugs.
De omgeving van het gebouw is een tijd met linten afgezet. De brandweer en de politie onderzoeken de zaak.
Brontekst : www.wos.nl
Foto’s en Video : Regio15.nl

Next Post

Wederom brandstichting Rijnweg Monster

december 3, 2017 0
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *