Share This Post

112 Meldingen / Nieuws

Wateroverlast in het Westland en Midden Delfland

Wateroverlast in het Westland en Midden Delfland

In de Oranjewijk in De Lier is vrijdagavond wateroverlast ontstaan na een hevige regenbui. De Koningin Julianalaan stond na een felle bui snel blank. De brandweer is bezig om het water weg te pompen dat via het riool omhoog kwam.

De wijk is in het verleden vaker getroffen door wateroverlast. Een waterberging en een ingreep om het overtollige water snel weg te pompen hebben niet voldoende bijgedragen om het probleem op te lossen.
Ook in Schipluiden aan de Keenenburgweg is de brandweer in actie gekomen. Tevens raakte er een auto aan de Gaagweg in de greppel hierbij vielen geen gewonden.
Ook in de Maasdijk hield het water de brandweer bezig. Daar heeft de brandweer door middel van extra dompelpompen het water uit de volgelopen putten gepompt en in een nabijgelegen slootje geleegd.
Tevens zijn er brandweer korpsen uit ‘s-Gravenzande en Wateringen opgeroepen om te assisteren bij wateroverlast in Den Haag.
Rond de klok van half 2 afgelopen nacht werd de brandweer van ‘s-Gravenzande opgeroepen voor een melding aan de Leeuweriklaan in ‘s-Gravenzande.
Foto : Archief

Share This Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Spring naar werkbalk