Share This Post

Agenda / Naaldwijk

Feestelijke Opening Schoolplein14 & Open Huis Peuteropvang en BSO

Feestelijke Opening Schoolplein14 & Open Huis Peuteropvang en BSO

Naaldwijk  – Woensdag 13 september is een feestelijke dag voor Openbare Daltonschool Naaldwijk en Okidoki Kinderopvang. Wethouder Marga de Goeij opent om 11 uur op ludieke wijze het eerste speelplein van de Johan Cruyff Foundation in Westland en direct daarna start het Open Huis van de peuteropvang en buitenschoolse opvang. Iedereen is tussen 11:00 en 12:00 uur van harte welkom.

Claudia den Boogert, directeur Openbare Daltonschool Naaldwijk, spreekt van een echte aanwinst voor de school: “We zijn trots op het voor onze regio unieke Schoolplein14 van de Johan Cruyff Foundation. Het schoolplein ziet er niet alleen prachtig uit, maar is speciaal ontworpen om kinderen uit te dagen en te stimuleren om met elkaar te spelen en te sporten.”

Schoolplein14 is niet de enige noviteit bij de basisschool in Naaldwijk. Zo zijn kinderopvang en basisonderwijs sinds kort volledig geïntegreerd bij Openbare Daltonschool Naaldwijk en Okidoki Kinderopvang. De samenwerking gaat veel verder dan op een traditionele brede school. Onder de noemer Basisonderwijs+ Talent Transfer Traject wordt kinderen een ononderbroken leerlijn geboden van peuter t/m groep 8.

José Prins, leidinggevende Kinderopvang (Villa) Okidoki, zegt daarover: “Met onze volledig geïntegreerde aanpak behoren we tot de voorlopers in Nederland en zijn we uniek in het Westland. Het talent van elk kind staat bij ons echt centraal.” De innige samenwerking heeft niet alleen voordelen voor kinderen, maar geeft ouders ook de kans werk en zorg beter en makkelijker te combineren.

Share This Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Spring naar werkbalk